marți, 23 iunie 2009

Inimioare pentru inimioare

In sfarsit, am gasit o cale sa ma ating de subiect, ii multumesc Ceskai pentru initiativa, altfel nu ajungeam sa mai zic nimic, mereu ma iau cu altele. Da, o sa incerc sa ajut cat pot eu de mult aceasta campanie, deja nu ma mai vad in stare sa urmaresc reclama aceasta, mi se pare cel putin cruda, ca sa nu spun barbara. Oare oamenii care au venit cu ideea nu au copii? Cum sa arati un patut gol si sa zici "simti ca lipseste ceva, nu-i asa?" Urmatorul pas era: "Oare ce-o fi?" Eu inteleg ca vor sa aiba un impact mare, dar nu vad rostul unui astfel de umor negru mult prea atroce pentru subiect. Ce cred ei ca starnesc in inimile parintilor, ca tot vorbeam de inimi, ai caror copii au disparut pe motivul asta? Oamenii aia chiar nu au nevoie de o asa 'stimulare'. In fine, daca CNA a trecut cu vederea, pot eu sa ma opun?
So, astea sunt cateva dintre pozele noastre, facute la repezeala; io zic ca, pana pe 30, mai adunam de 10x pe atata! Deci, sa trecem la treaba!

Later edit: Eram atat de infierbantata, incat am uitat sa zic ce-i cu ploaia asta de inimioare :D Am inceput cu sfarsitul si sfarsesc cu inceputul. Deci: campania "Inima Copiilor pentru Marie Curie" isi propune sa stranga fonduri pentru un departament de cardiochirurgie, de care spitalul mai sus mentionat nu dispune. Pentru aceasta, s-a organizat si un concurs in care participantii trebuie sa porneasca la o adevarata vanatoare de inimioare. Regulile sunt simple - inimioarele trebuiesc 'gasite', nu create special pentru aceasta ocazie. In plus, pozele trebuie sa apartina participantilor. Pentru fiecare inimioara 'valida', doneaza Asociatiei 'Inima Copiilor' cate 2 euro.

Blogul meu:
O capsuna in forma de inimioara:

Lenjerie de pat :D


Iepuras caruia i se 'ciulesc' urechile in forma de inimioara:
Jeansii mei:

O sa trimit mail, promit!

2 comentarii:

  1. Trimite neaparat mail, te rog!
    Off topic:ma intereseaza va rog cum fac sa pun si eu fond sonor blogului? Please help!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesanta aceasta campanie cu inimioarele "gasite". Mi-au placut completarile de sfarsit..esentiale de altfel :D
    Numai bine! ;)

    RăspundețiȘtergere